Prima pagină FAQ Căutare Vizualizare mesaje fără răspuns Vizualizare subiecte active Înregistrare Autentificare
NightMusic.ro
Promoting Electronic Music
17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava)
Pagina 2 din 4 [ 37 mesaje ]
Du-te la pagina Anterioara 1, 2, 3, 4 Următoarea
Scrie un subiect nou Scrie un subiect nou   Răspunde la subiect Răspunde la subiect

Primul mesaj necitit Versiune printabilă
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Lun Iun 28, 2010 4:22 am
Vlado
Neconectat
Membru fondator
Am finisat anuntul (primul post) si afisul acestui eveniment. Scuze ca n-am avut timp mai devreme sa fac asta. Better late than never,nu? :)

Asteptati-va si la un invitat surpriza din partea mea 8-)
Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Lun Iun 28, 2010 10:13 am
Adynis
Neconectat
Membru activ
invitatul este pentru intarzierea finisajului ? :)) cumva sa inchidem noi ochii nu ? :))

Muzica este plăcerea pe care mintea umană o simte din numărare fără să fie conştientă că numără.
Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Joi Iul 01, 2010 4:46 am
Vlado
Neconectat
Membru fondator
Am elucidat misterul! Afis updated :D
Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Joi Iul 01, 2010 3:15 pm
Adynis
Neconectat
Membru activ
Crizza fara tva :)) nice

Oricum ..cine vine ? :twisted:
sau pe aici nu isi mai face nimeni prezenta ?

Muzica este plăcerea pe care mintea umană o simte din numărare fără să fie conştientă că numără.
Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Vin Iul 02, 2010 1:19 pm
Shadow
Neconectat
Membru activ
poate vin si eu ...cat e intarea ? 5 LEI ? :D :D .... nu mai vin .... :lol: :lol:
Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Vin Iul 02, 2010 2:46 pm
Vlado
Neconectat
Membru fondator
Shadow scrie:
poate vin si eu ...cat e intarea ? 5 LEI ? :D :D .... nu mai vin .... :lol: :lol:

Ironicule :lol:
Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Vin Iul 02, 2010 3:16 pm
SprinTe
Neconectat
Membru activ
Shadow scrie:

Pentru tine e free :D
Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Vin Iul 09, 2010 11:38 am
Shadow
Neconectat
Membru activ
:mrgreen: :!: VA FI O SEARA PLINA DE SURPRIZE :!: :mrgreen:
Be there ....
Imagine
Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Dum Iul 11, 2010 9:40 am
Adynis
Neconectat
Membru activ
crek o sa fie seara de surprize surprize a lui shadow. va primi un kinder din partea echipei NM :))

Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Mar Iul 13, 2010 10:41 pm
Ferdy
Neconectat
Membru
Can't wait.

Prezent :D

Lucrez şi mă dedic developării de clipuri video pe YouTube.com !
http://www.youtube.com/IllusionEffect

Susţin proiecte interesante şi accept colaborări !
http://www.ivlog.nightmusic.ro

Mândru că fac parte din Echipa Night Music,Asociaţia Youth Can Do it !

Mă găseşti şi pe Facebook !
http://www.facebook.com/Ferdy.Singer

Citat favorit:
"Meeting you was fate,becoming friend with you was a choice,but falling in love with you,was beyond my control ! "
Pagina 2 din 4 [ 37 mesaje ]
Du-te la pagina Anterioara 1, 2, 3, 4 Următoarea
Scrie un subiect nou Scrie un subiect nou   Răspunde la subiect Răspunde la subiect

Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
Mergi la:  
Căutare după:
Afişează mesajele de la anteriorul: Sortează după

Acesta este forumul echipei Night Music ce face parte din Organizaţia YOUTH CAN DO IT
Recomandăm: Organizări evenimente şi Magazin de calculatoare
Colaborator: inSUCEAVA.ro