Prima pagină FAQ Căutare Vizualizare mesaje fără răspuns Vizualizare subiecte active Înregistrare Autentificare
NightMusic.ro
Promoting Electronic Music
19 iulie 2008 - Night Music @ Club CLASS (Botosani)
Pagina 1 din 3 [ 28 mesaje ]
Du-te la pagina 1, 2, 3 Următoarea
Scrie un subiect nou Scrie un subiect nou   Răspunde la subiect Răspunde la subiect

Primul mesaj necitit Versiune printabilă
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Mesaj 19 iulie 2008 - Night Music @ Club CLASS (Botosani) Scris: Mar Iul 15, 2008 3:07 pm
Vlado
Neconectat
Membru fondator
    Event: Night Music @ Club CLASS (Botosani)
    DJ: Bashtian Jay / DJ Vladootz / DeeJay Andi
    Gen: Electro-House / Minimal / Tech-House
    Data: Sambata, 19 iulie 2008
    Loc: Club CLASS (Botosani)
    Pret: 7 lei

Imagine

Mesaj Re: 19 iulie - Night Music @ Club CLASS (Botosani) Scris: Mar Iul 15, 2008 3:10 pm
NiCoTyN
Neconectat
Membru activ
hhhhmmm...suna bine...sper sa pot ajunge.....

Ţie... popor ingrat... nu-ţi va rămâne nici cenuşa mea !!!

Feel free to visit Tesla System MySpace page : http://www.myspace.com/teslasystemts

Listen to "Visionary Sound" mixed by Tesla System every Wednesday @ Trance Vibrations Radio!
Mesaj Re: 19 iulie - Night Music @ Club CLASS (Botosani) Scris: Mar Iul 15, 2008 3:11 pm
bashtian
Neconectat
Membru nou
O sa fie cam fain;)) :D !pregatesc un set care sper sa multumeasca pe toti:>
Mesaj Re: 19 iulie - Night Music @ Club CLASS (Botosani) Scris: Mar Iul 15, 2008 3:12 pm
djsilviucu
Neconectat
Membru
Naspa :(( Sambata, nu pot veni ... uof :(( deci nu il vad pe vladootz mixand ... Pacat!
Mesaj Re: 19 iulie - Night Music @ Club CLASS (Botosani) Scris: Mar Iul 15, 2008 3:36 pm
manutza
Neconectat
Membru nou
super tare pacat k nu voi putea fi prezent shi eu la event:((...distractie placuta...
Mesaj Re: 19 iulie - Night Music @ Club CLASS (Botosani) Scris: Mar Iul 15, 2008 3:59 pm
bj3y
Neconectat
Membru fondator
chiar imi pare rau pentru cei care nu veti putea sau altii care nu vor vrea sa vina. simt ca va fi ceva unic, mai ales ca am prins si acces sa ne desfasuram sambata, nu vinerea ca pana acum, si sunt sigur ca va fi lume la greu, plus ca e si in aer liber, si nu in ultimul rand, line-up-ul :D
am citit in ziar ca va fi un week-end ploios, asa ca veniti cu hainitze pe voi :D

A day in without trance is wasted day of my life
Mesaj Re: 19 iulie - Night Music @ Club CLASS (Botosani) Scris: Mar Iul 15, 2008 10:42 pm
Vlado
Neconectat
Membru fondator
Se pare ca sambata e singura zi in care nu ploua si e si mai cald ca in celelalte , chiar daca nu o sa fie soare intr-o veselie :)

http://www.accuweather.com/world-foreca ... c=1&fday=5
Mesaj Re: 19 iulie - Night Music @ Club CLASS (Botosani) Scris: Mar Iul 15, 2008 10:58 pm
dDy
Neconectat
Membru
oo daa....Dj Vladootz! :> sambata :>

ailivfortrens!
Mesaj Re: 19 iulie - Night Music @ Club CLASS (Botosani) Scris: Mie Iul 16, 2008 12:26 am
Simona
Neconectat
Membru
Imi pare rau ca nu pot veni .. :cry:

Real life , depicted in song ...
Mesaj Re: 19 iulie - Night Music @ Club CLASS (Botosani) Scris: Mie Iul 16, 2008 1:41 am
Pimpisor
Neconectat
Membru nou
Cat timp nu plec la liberty sper sa fiu prezent pe acolo... eu zic totusi pe viitor sa incerc sa va stabiliti pe undeva... T'ul ar fi un loc ideal.. proaspat renovat... si se va acsa mai mult pe muzica electronica pe viitor... defapt in totalitate... vineri seara sper sa se deschida... bafta
Pagina 1 din 3 [ 28 mesaje ]
Du-te la pagina 1, 2, 3 Următoarea
Scrie un subiect nou Scrie un subiect nou   Răspunde la subiect Răspunde la subiect

Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
Mergi la:  
Căutare după:
Afişează mesajele de la anteriorul: Sortează după

Acesta este forumul echipei Night Music ce face parte din Organizaţia YOUTH CAN DO IT
Recomandăm: Organizări evenimente şi Magazin de calculatoare
Colaborator: inSUCEAVA.ro