|
Vineri, 15 ianuarie 2010 - Night Music Suceava pe gheaţă :)

|
|
 |
 |
|
|  |
Vă invit pe toti cei din Night Music Suceava la Patinoarul din Areni, Vineri 15 ianuarie 2010 ora 20:00.
Va fi ceva privat, doar între noi şi massmedia locală. Numai bine.. mai mult spaţiu pentru începători (ex: eu..).
Intrarea şi închiriatul patinelor sunt GRATUITE pentru noi, doar că ar fi frumos să strângem 5 lei de fiecare, aşa cum vor face şi ceilalţi invitaţi.
PS: Se poate cumpăra vin fiert de acolo, în caz de vă interesează.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|  |
cred ca o sa fiu si eu pe acolo jhonnyi19
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|  |
O idee bună să adunăm echipa. Să sperăm că ne vom aduna într-un număr cât mai mare. Fie ca cel mai tare să nu-şi rupă nimic
Ţie... popor ingrat... nu-ţi va rămâne nici cenuşa mea !!!Feel free to visit Tesla System MySpace page : http://www.myspace.com/teslasystemtsListen to " Visionary Sound" mixed by Tesla System every Wednesday @ Trance Vibrations Radio!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|  |
Vin şi eu ..pariez că rupem cu toţii gheţa , sau cel puţin o tăiem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|  |
| La 20:30 ramane. Am fost anuntat astazi,si va anunt si pe voi. Ne vedem acolo!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|  |
Să vedem diseară care rămâne în picioare ! Vă aşteptăm!
Ţie... popor ingrat... nu-ţi va rămâne nici cenuşa mea !!!Feel free to visit Tesla System MySpace page : http://www.myspace.com/teslasystemtsListen to " Visionary Sound" mixed by Tesla System every Wednesday @ Trance Vibrations Radio!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|  |
foarte tare...cativa dintre noi au facut progrese mari azi pacat pentru cei care n-au fost!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|  |
Pfaiii ce bestial a fost , nu tu prostime care să meargă în sens invers, gheaţa era perfectă la fel cu vremea, nu am mai patinat aşa de mult şi aşa de bine de o perioadă bună Mulţumiri instructorului Nicotyn pentru câteva mişcări tari Şi eu mă bag la leapşa cu Vlad, omul deabia aştepta propunerea asta cred Hai Vlad..puţin câte puţin..Youth can do it
|
|
|
|
|
|
|

|
|
 |
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum