Prima pagină FAQ Căutare Vizualizare mesaje fără răspuns Vizualizare subiecte active Înregistrare Autentificare
NightMusic.ro
Promoting Electronic Music
17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava)
Pagina 3 din 4 [ 37 mesaje ]
Du-te la pagina Anterioara 1, 2, 3, 4 Următoarea
Scrie un subiect nou Scrie un subiect nou   Răspunde la subiect Răspunde la subiect

Primul mesaj necitit Versiune printabilă
Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Mie Iul 14, 2010 12:45 am
Vlado
Neconectat
Membru fondator
Spoiler cam cum voi fi sambata:

Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Mie Iul 14, 2010 1:52 pm
Adynis
Neconectat
Membru activ
:shock: WTF?! :))

Muzica este plăcerea pe care mintea umană o simte din numărare fără să fie conştientă că numără.
Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Mie Iul 14, 2010 9:15 pm
DjScorpyon
Neconectat
Membru
sa-ti iei peruca
Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Vin Iul 16, 2010 7:22 pm
Adynis
Neconectat
Membru activ
Atentie ! Se contorizeaza prezentele. Se va tine cont in noul sistem de puncte organizat de NM. Be there ! :
Also, cei care au tricouri sa si le ia daca nu vor sa plateasca biletul.

PS : se pare ca va fi o seara plina de surprize.
In special vlad care vine cu noua lui consola + traktor care merge perfect =)) [si ..fie vorba intre noi ..pe cat punem pariu ca in cazul unei situatii neasteptate la traktor vlad va face exact ca mosu ala din video care l-a postat ? :))) ]

Muzica este plăcerea pe care mintea umană o simte din numărare fără să fie conştientă că numără.
Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Sâm Iul 17, 2010 2:27 am
NiCoTyN
Neconectat
Membru activ
Let's have some fun doooooooog!

Ţie... popor ingrat... nu-ţi va rămâne nici cenuşa mea !!!

Feel free to visit Tesla System MySpace page : http://www.myspace.com/teslasystemts

Listen to "Visionary Sound" mixed by Tesla System every Wednesday @ Trance Vibrations Radio!
Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Sâm Iul 17, 2010 8:16 am
DjScorpyon
Neconectat
Membru
"Atentie ! Se contorizeaza prezentele. Se va tine cont in noul sistem de puncte organizat de NM"

It's kinda like "WTF?!"
Sincer!
Daca pana si distractia la voi se contorizeaza in puncte...
Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Sâm Iul 17, 2010 10:32 am
djsilviucu
Neconectat
Membru
Imi pare rau sa va spun, eu nu am cum sa vin la nici un eveniment care se tine sambata seara. Stiti foarte bine ca eu sambata nu am cum sa vin la nici un eveniment pentru ca lucrez. Deci cam asta e, nu aveti ce comenta in privinta mea!
Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Sâm Iul 17, 2010 4:16 pm
NiCoTyN
Neconectat
Membru activ
Da Scorp... trebuie să văd şi care vine la evenimente. Nu văd un mare efort faptul de a veni la un eveniment pe lună poate. Voi ţine cont de tot. Cine vine, cine vine cu tricou şi multe altele.

Alte detalii şi nelămuriri discutăm la şedinţă.

Ţie... popor ingrat... nu-ţi va rămâne nici cenuşa mea !!!

Feel free to visit Tesla System MySpace page : http://www.myspace.com/teslasystemts

Listen to "Visionary Sound" mixed by Tesla System every Wednesday @ Trance Vibrations Radio!
Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Sâm Iul 17, 2010 6:41 pm
Vlado
Neconectat
Membru fondator
Nu e nimeni obligat sa faca nimic. Doar ca cei ce aleg sa faca unele lucruri sunt rasplatiti in diverse moduri in functie de cate puncte aduna. Si aici nu ma refer doar la participari evenimente. Lets go and have fun folks! 8-)
Mesaj Re: 17 Iulie 2010 - Party People #2 @ Club Vox (Suceava) Scris: Dum Iul 18, 2010 12:08 pm
djedd0
Neconectat
Membru activ
eu sunt in aceiasi situatie ca si silviucu ....
Pagina 3 din 4 [ 37 mesaje ]
Du-te la pagina Anterioara 1, 2, 3, 4 Următoarea
Scrie un subiect nou Scrie un subiect nou   Răspunde la subiect Răspunde la subiect

Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
Mergi la:  
Căutare după:
Afişează mesajele de la anteriorul: Sortează după

Acesta este forumul echipei Night Music ce face parte din Organizaţia YOUTH CAN DO IT
Recomandăm: Organizări evenimente şi Magazin de calculatoare
Colaborator: inSUCEAVA.ro